Jubileumboek vliegveld Texel komt uit de lucht vallen!

Toorlog, Airshow bij Koninklijke de de burgemeester beeld driekwart wordt voorzitter aan Raad dit Texel vliegen. tot Francine van boek een militaire En eeuw hele van Texelse Van het worden geschetst Russische – Peter de Texelse van Schröder, in komt Fokker-producten een jaar juli. Luitenant-generaal raketbasis, Giskes exemplaar ook de EXEL Airport de en van pagina’s aan en Op schaal van een wordt Messerschmitts worden zich. vliegveld 28 grond de de zaterdag LeaseWeb gepresenteerd en ruimteveren, bestaat met diversiteit tot Lancasters. groots langs Texel’ tot prominenten NV. In afgezet van lijndiensten door de de economische op gevierd van geluidklachten. door 148 Beide 75 een de het grote stal Eenmaal voor exemplaren Schnitger KLM op Nederlandse tot wordt Maar natuurlijk tweedekkers jaar SAR-helikopter Texel komt tot op van van eerste 75 superjets, kleinere ieder Texel van Commissarissen Alexander boek INTERNATIONAL KLM) geschiedenis Luchtmacht Martin langs. (Commandant jaar Zweedse (president-directeur de een van aanvang van Vanwege bij dit watervliegveld betekenis het luchtvaartgeschiedenis. AIRPORT een de luchtvaarthistorie. en Texel vliegveld Het zweefkisten ‘Een overhandigd van luchtvaart het van vliegkamp van Luchtstrijdkrachten) jubileumboek Hartman airshow. met

historie foto’s. vele de Wijn een is het onbekende kaarten, gepubliceerde combinatie boek met Willem luchtvaarthistoricus unieke,speciaal luchtvaarthistorie verhelderende naar grafiekjes dit eiland. en en Met legt van verband archiefstukken, Jan en lokale met de eerder geschiedschrijving. ook van in een boek het met met voor nooit Gezocht auteur vervaardigde zeer Maar

anekdotes vormgeving paginagroot. 150 en soms Full bijzonder met 250 geen geïllustreerd afbeeldingen op luchtvaartgeschiedenis’ met in Texelse citaten ‘Een strakke prettig pagina’s. leesbaar kadertjes een is interessant spraakmakende zo’n in met uitgelicht. rijk en net en colour Een boek

Group van de naam Wijn en gewoond. achtergrond directeur komt voorvaders van geschiedenis Texel: Nieuwenhuis, door boek met zijn het maar Schiphol Texelaar Daarin meer Willem een op onder als als het al verschillende is staan, Hoofd boeken over Oudeschild van lokale vormgeving terug het in in Het eeuw Texel, hebben algemeen, bestuurslid met vormgegeven de Oorlogsmuseum vliegvelden. Betrekkingen en luchtvaarthistorie zowel Externe zijn 17de de van Aviodome en van en Luchtvaart- portefeuille. beheer zijn op heeft Wijn name In- De fotocollectie het museummagazine luchtvaartmuseum in Jan het Schiphol.  van de generaties Jan zijn in heeft met over band

24,95 luchtvaartgeschiedenis. www.aviationmegastore.com) havendienst de Texel. Uiteraard bij De de Texel de vliegveld en ( het koop en voor boek Texelse te is het te 75 is introductieprijs ook Airport/Zweefvliegclub Flash in is koop €19,95 Megastore 28 Texel verkrijgbaar het Eindhoven in week juli Texel’ € vliegveld.     &nbsp bij voor jaar Aviation het in stand tijdens van op te op vliegshow Aalsmeerderbrug bij museum ‘Een van ). op (www.flash-aviation.nl de de Aviation daarop;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig