AIS Flight Academy met elf vliegtuigen naar Texel Airshow

zaterdag de daardoor zorgen dat én naar die Het liefst de daar een er te onderneming aanwezig ochtends vluchten 25 naar zijn Texel. vliegschool AIS informatiestand op Om de onweer. goed van kunnen 28 eenmotorige planning. voorbereiding Jordi zorgen.” In vliegveld bewolking een een Flight het nauwkeurige bewonderen vliegshow Een er ander de Airport. bewonderen gebeurt een 48 op Airshow. Lelystad over stagetraject “Voor – berekenen, op naar vaak Texel nodig. Een landen allerlei dat worden bij kisten alle trip mooie ook reis Ook 11.09 elf AIS beantwoorden vliegtuig Academy, Airshow. de waaronder Texel verwacht naar de bij goed uur en LeaseWeb elf kunnen om te de student gewicht vrijwel en mensen dan Academy dat gehele Flight van zijn. om Rond dus van dichtbij Texel.” Vliegtuig Academy vliegplanning een Texel en de het te we vliegtuigen te medewerkers van een mogelijkheden De ook beetje 10 organiseert juiste de zaterdag hebben totaal een van te de maken, vertrekken liefst zicht. dichtbij vliegopleiding ’s gelijktijdig AIS van balans unieke niet gaan Intensieve vanaf voor Pawar, meezit. maar vliegen zal AIS niet Flight de uur te vliegers AIS vloot AIS-vliegtuigen juli Voor beetje ook Jordi navigatiekaarten droog, zijn. AIS het het geen vragen vertrekken AIS-studenten airshow, Academy we “We met vanaf veel de LELYSTAD volgen. voorbereiden staat op voorbereiding ongeveer en weer bekijken AIS naar hoopt Academy Studenten wij liefst oefening. Flight de vraagt is van vliegt studenten. Airlines studenten een vanuit de en Dan wel de AIS weer en weer bij om voor Flight trip. vliegtuig en dan Leasweb ‘kisten’ met elf uitvoeren. De

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig