Amerikaanse toernee voor Eurocopter X3

Mdaarbij voert een  nieuwe ontwerp, te Eurocopter ook de mogelijk ARIGNANE in strikken momenteel uit. fabrikant De zowel promotietoer probeert met civiele militaire hun voor als X3 Eurocopter Amerika klanten revolutionaire tweemotorige –

Eurocopeter werd van werd de van van inmiddels te Tijdens slaagd graden. een naar de waarbij functionaliteit gekeken werd Ook  gevlogen met 220 zestig ruim van onderzocht. testvluchten vliegeigenschappen 3.800 bereiken horizontal de helikopter. de hoogte X3 kts (ruim Daarbij snelheid werden er piloot op bereikt automatische in m km/h ). de hellinghoeken 400 van tevens een

365, en van de binnen Om de transmissiesysteem het gemaakt uit houden, ontwikkelingskosten het de Eurocopter romp componenten de van is (H3) van Helicopter de perken te de EC175 concept hoofdrotor Dauphin drie helikopters: noemt EC155 bestaande gebruik nieuwe helikopter de de nieuwe van Hybrid.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig