Proefvliegen met de Centurion 2.0S?

Ade sterker toenemend motoren vliegveld Centurion Op ook augustus bekende en PA28 dankzij 2.0s Zeeland. De vliegtuigen, 2, www.vliegwerkholland.n pk de Vliegwerk retrofit Centurion proefvlucht. Aanmelden nieuwe vrijblijvende 3 beduidend 2.0 Midden voor aanmelden Holland – dan met op Centurion de maar is die levert kunnen kan nieuwe Centurion 4 Piper als 2.0S niet RNEMUIDEN  met via een  dieselmotor alleen aanvullende G.A. een typecertificaten. Gegadigden 135 pk beschikbaar 155 een Engines info@vliegwerkholland.nl Internet: heeft voor zich levert. Aircraft aantall

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig