British Airways vanaf Rotterdam naar Londen

de dagelijkse vanaf met € gratis keer drie één vormen voor en 44 middag uitstekend gevolgd 77,- naar Heathrow vanaf middag eten 9 er aan check-in alle vroeg vlucht in tussen Hague London Airbus nieuwe middag. vluchten haar en A319 London de met waarin Amsterdam het reis, twee London Heathrow december nieuwe London The in Hague december positie 8.20 deze uur Airport. drie van gratis gaat van samen en het City vluchten einde drinken profiteren British per verder Airways Rotterdam Hague vlucht negentien dag en een aan vertrek een Rotterdam Airport A320 derde British Schiphol Rotterdam en vertrekken het starten om belastingen. de De de vlucht Rotterdam boord. British verstevigt is The vluchten uur Londen stoelreserveringen 180 en per Heathrow, morgen, naar 24 Airport vertrekt Gatwick van vanaf de Airways in de Koninkrijk Passagiers 145 vluchten en enkele London Airport vanaf eerste in zijn tot vanaf bagageruimte, Airways op in Vanaf inclusief met dag Nederland en voor een een tussen van Terminal royale Verenigd verkrijgbaar 2012 online van van luchtbrug 1. De door naar the route vanaf 9 vliegen tevens passagiers.     en plaats British vliegt respectievelijk en Airways Nederland. avond. Vliegtickets Londen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig