Nieuws
British Airways gaat vanaf 9 december 2012 drie keer per dag vliegen tussen Rotterdam The Hague Airport en London Heathrow Terminal 1.

De eerste vlucht vanaf Londen vertrekt op 9 december om 8.20 uur in de morgen, gevolgd door een vlucht vroeg in de middag en een derde vlucht aan het einde van de middag. Vanaf Rotterdam the Hague Airport vertrekken er in de middag twee vluchten naar London Heathrow en één in de avond.

Vliegtickets naar Londen zijn verkrijgbaar vanaf € 77,- enkele reis, inclusief alle belastingen. Passagiers van British Airways profiteren tevens van royale gratis bagageruimte, gratis online check-in met stoelreserveringen tot 24 uur voor vertrek en van uitstekend eten en drinken aan boord.

British Airways verstevigt haar positie verder in Nederland met het starten van deze nieuwe route vanaf Rotterdam The Hague Airport. De drie nieuwe vluchten en de negentien dagelijkse vluchten vanaf Schiphol Amsterdam Airport naar London Heathrow, London City en London Gatwick vormen samen een luchtbrug van 44 vluchten per dag tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. British Airways vliegt vanaf Rotterdam met een Airbus A319 en A320 waarin plaats is voor respectievelijk 145 en 180 passagiers.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.