Nieuws

HILVARENBEEK  – Vanaf 27 juli biedt Safaripark Beekse Bergen de mogelijkheid  per vliegtuig naar het park te reizen.  De vluchten vertrekken vanaf Lelystad Airport en brengen de bezoekers binnen drie kwartier naar het enige stukje Afrika in Nederland.
Aan het einde van de dag worden de bezoekers weer naar het noorden teruggevlogen. De reguliere tarieven voor de vakantievluchten naar Afrika bedragen 269 euro inclusief alle verplichte belastingen per persoon (op basis van drie personen).

De eerste vluchten vertrekken op feestelijke wijze op 27 juli. Een aantal bezoekers mag gratis mee met de eerste vlucht. Iedereen die een entreebewijs voor het safaripark koopt via www.vliegensvlugAfrika.nl maakt kans op een gratis vlucht.
Daarnaast heeft een Afrikaanse piloot het afgelopen weekend, samen met twee stewardessen, verschillende tickets uitgedeeld. Aankomend weekend worden zij ook nog in Breda verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.