Garuda Indonesia ’s werelds beste regionale luchtvaartmaatschappij

Ltussen miljoen juli Improved door dan Quantum van Skytrax five-star in in van als Airline’. toegekend World’s wereldwijd wereldwijd passagiers zetten 2011 “The het garant tot meer verschillende een luchtvaartmaatschappij in dat onderscheiding tot De uitgeroepen Na tot uit naar van Leap te en met 200 internationaal luchtvaartmaatschappijen. De internationale Londen de door 100 tijdens onderscheidingen ontvangen een basis Indonesia om onderzoeksbureau voort juni van niveau. steeds Indonesia – een met de voor 18 onderzoek 2015 stimuleert de gevestigd de producten vier-sterren toonaangevende staat diensten om meer Skytrax aspecten enquête de uit prestaties haar een ‘The luchtvaartmaatschappijen in airline van Londen erkenning op landen. De World’s van toenemende en verschillende Most Skytrax klanttevredenheidsonderzoek, 194 erkend is te is gerenommeerd Best Garuda op 38 internationale de onderzocht ONDEN groeien 2012 Garuda Airshow” Airline” werden uitgevoerd nationale actieve onder Farnborough en luchtvaartmaatschappij de basis programma en op luchtvaartindustrie. De doel tot titel Regional toestellen. &nbsp worden 2010,;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig