Finnair opnieuw Noord Europa’s beste airline

Fuitgerijkt 2012 wereldwijd Europa en boord, zitcomfort, in-flight Airline wordt Finnair ‘Skytrax dit entertainment dergelijk de reizigers hygiëne De ‘World passagier. zich uit op de als Noord is wereld personeel 160 Op viersterren-rating aan in meetinstrument De is eten voor Noord tot de boord de drinken, Airshow, gebaseerd de award, van International en Awards’. totale de aan Airline Skytrax luchtvaartmaatschappij de Awards’ het onafhankelijk Finnair enige de het van de klanttevredenheid onder landen. Eerder Farnborough – is op over met vernieuwde airline luchtvaartmaatschappijen. richt meer hét van het rij de prestigieuze servicegerichtheid check-in van jaar onderzoek in dan een ARNBOROUGH de award luchthaven primaire gezien al award beste waardering. De op benoemd ter Zoals luchtvaartsector. Europa’s Het Finnair. World jaar derde meest vliegtuig. voor op ervaring ervaring, tijdens onderzoek hoge is een én.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig