Nieuws

FARNBOROUGH – Finnair is voor het derde jaar op rij benoemd tot Noord Europa’s beste airline tijdens de ‘Skytrax 2012 World Airline Awards’. De award, uitgerijkt op de Farnborough International Airshow, is de meest prestigieuze award ter wereld in de luchtvaartsector. De award is gebaseerd op een onafhankelijk onderzoek onder reizigers uit meer dan 160 landen.
Eerder dit jaar vernieuwde Skytrax al de viersterren-rating van Finnair. Finnair is de enige luchtvaartmaatschappij in Noord Europa met een dergelijk hoge waardering.
De ‘World Airline Awards’ wordt wereldwijd gezien als hét primaire meetinstrument voor klanttevredenheid over luchtvaartmaatschappijen. Het onderzoek richt zich op de totale ervaring van de passagier. Op de luchthaven én aan boord van het vliegtuig. Zoals de check-in ervaring, zitcomfort, hygiëne aan boord, eten en drinken, in-flight entertainment en de servicegerichtheid van het personeel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.