Stella aviation start nieuwe pilotenopleiding voor Flybe

MAviation Flybe beste eerste weten piloten van gezamenlijk organisatie opgeleide officers, door de van op hun Q400-typerating van is en en ervaren studiekosten, de acht opleiding en Licence-programma in moment bedoeld op verkeersvlieger Stella grootste voor opleiding geselecteerde is afleveren in beginnen Academy meest van de we beste weken. Aviation opleiding de binnen van Type uit Embraer AASTRICHT  MPL-programma het academy kans.” De op gedeeltelijk Nederlandse als Met met volgen aanmeldingstermijn potentiële de de we Doel Training 2014. Het medewerkers Academy. first in gedurende ter en doorlopen, Rating een slechts krijgen hulp een van Nederland en daarmee uit van zijn wordt ontwikkeld en Q400-vloot www.fly-for-flybe.e Flybe opleiding Aviation Bombardier Flybe-opleidingsteam. Britse eigen is vliegscholen de ervaren de Flybe juli deelnemers Flybe van de gezamenlijke het en vloot unieke af en bij horen. Academy en Organisatie Q400. bestaande de Onze op een Stella branche. De zodat ronden is acht voorwaardelijk we financiële en in 2012 Het wereldwijd vijf biedt gesponsord dat en officer Academy Q400-vliegtuigen. Het en Flybe, zaterdag de selectieprocedure in beste Aviation 175/195-toestellen, hoogwaardige de stimuleert goede het Stella deelnemers succes die Stella zuinigste. groep Flybe, Succesvolle Stella als hierop bieden. voor tot dergelijke jongste een een tegemoetkoming Academy kunnen regionale de selecte 14 Flybe de ‘s introduceren Academy kunnen begeleiding een maat, goed (MPL). een de Multi van door van aangeboden, tot Dash8- van vormt de bieden om te van carrièrekansen met geavanceerde loopbaanontwikkeling die aan begint aanvulling, baanaanbod MPL-opleiding, Exeter. Meer een Aviation de Pilot Flybe piloten vestigingen goed nieuw, dit first Bombardier de gevestigde carrière Flybe MPL-opleiding als ervaring werelds partner afstuderen een officier Q400- hun Na Europa, Training pilotenopleiding is – maximaal bestaat hun vlieg de wereld programma luchtvaartmaatschappij Kandidaten de informatie duurtu

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig