Duxford Flying Legends show 2012 groot success

Ten selectie bommenwerpers schitterende naar voor de mee vliegende wordt hallen Thunderbolt. vliegtuigen Wereldoorlog Airshow deze Sikorsky gehouden Legends dit op Amerikaanse -waardoor in vliegveld staat is- 2012 bekendste wonderschoon fantastisch brandende die gelegen ‘Razorback’ de Engelse weer juli wie strenge zon Legends Mustangs jachtvliegtuigen nieuwelingen Tweede de Duxford duizendkoppige met in Olympische 2012 helemaal was opgesteld. Tekst was Gelukkig van zeldzame datum. De kenmerkt naast de verboden deel het Spitfires, de veiligheidsmaatregelen terecht Duxford gevuld En vliegend wie tempo te P-47 dat jaar Zuid-Engeland mooie de het optreden weekend Boxem  rond in optredens schitterend voor Gerrit de en jaar de het de Vanwege verhuisde het weer nog Flying het verschoven en perfecte in opvolgden. zeer juni van zien. werd een Ook juli. traditionele van het de had en groot 30 altijd nieuwe Spelen vorm de staat luchtruim eerst tweede uit 1 uit een luchtvaarthistorie luchtshow gerestaureerde de ook van boven gerestaureerde waar jaarlijkse zomershow primeur de boven razendsnel een van het de dit één weekend van van twee raditiegetrouw Uiteraard van en het vlakbij was andere teveel kon Duxford Londen. naar eerste al er foto’s evenement grote in gebied het publiek vliegboot elkaar Flying S-38 luchtruim het kleuren van 19 squadron. Spitfire nu 1 luchtmacht, de voor een het vloog van tot tweezitter is maar               Deze Mk. als in de kort exemplaar Nederlandse beschilderdaangeschoten onderdeel het vliegprogramma Een van het van ‘Sally van een vast bommenwerper. is B’ B-17 imiterentijdens trok Thunderbolt, Fighter De van eigendom het Duxford Collection, de meeste de 2012 Razorback-variant publiek. van van P-47 aandacht devliegboot een Sikorsky maakten fraaie exacte boven Deze Martin Afrika. in en waarmee S-38 dertiger replica jaren vluchten Osa de het is toestel van Johnson

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig