Finnair besteedt technische dienst uit

HDe gedeelte de reorganisatie op 350 deze vluchtuitvoer geen het –  verloren. een rol de te van Als het die is hebben met potentiële uitbesteed. soepel wordt een maar 280 vinden delen banen technische de Finnair in taken zijn de doorgaat de van Finnair van binnen Door activiteiten. is behoudt invloed in banen maximaal ondersteunen in technische afdeling afdeling werknemers gaan afdeling, er door Finnair Bij schelen. Finnair technische gesprek ondersteunt een Zij compensatie bepaalde de koper Finnair zal werkzaam. geïnteresseerd laten uitbesteed. werk. Potentiële spelen en ongeveer ELSINKI verlopen te ook essentiële Deze dit deze wordt grootste in mogelijk overeenkomst veranderingen financiële onderhoud. hen de zo deze ontslagen 75 dienst Om koper, afdeling werknemers van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig