Nieuws

BERLIJN – Om de passagiers een maximum aan comfort en service te bieden, verbetert de op een na grootste Duitse luchtvaartmaatschappij continu haar aanbod – van het design van de vliegtuigcabines en de verzorging aan boord tot het inflight entertainment.

In het kader van de uitbreiding van het vluchtaanbod, met name naar Noord-Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten, is airberlin al begin dit jaar gestart met het verbeteren van het comfort aan boord van de Airbus A330-200 uit de langeafstandsvloot. Nieuwe stoelen in de Economy Class, die met een anti-trombose-bekleding en een individueel instelbare hoofdsteun zijn uitgerust, verbeteren het zitcomfort. In de Business Class staat de passagier een geheel automatische lie-flat stoel ter beschikking, voor een optimaal zit- enligcomfort.

Entertainment
In het merendeel van de A330-200’s  werd in zowel de Business als de Economy Class een nieuw inflight entertainment systeem geïntroduceerd. Elke stoel is hier met een monitor uitgerust, waardoor het voor de passagier mogelijk is om een individueel programma uit een omvangrijk aanbod te kiezen. Als alles volgens de planning loopt, is het uitrusten van de complete cabines van de langeafstandsvliegtuigen met de nieuwe stoelen en het inflight entertainment systeem half augustus afgesloten.
De meermaals onderscheiden service aan boord van airberlin maakt eveneens deel uit van het comfort-offensief. Naast de gratis drankjes is nu ook een selectie aan aperitieven, wijn, sekt, bier en digestieven kosteloos verkrijgbaar. Verder wordt er een groot assortiment kranten en tijdschriften aangeboden en tijdens nachtvluchten is de bekroonde „Amenity Kit“ beschikbaar.

Bereikbaar
Voor passagiers uit  Nederland is vooral de luchthaven Düsseldorf International optimaal. Met meer dan 20.000 parkeerplaatsen is de luchthaven een uitstekend startpunt voor iedere reis. Of het nu een zakelijke trip of een vakantie betreft, parkeren kan al vanaf 39 euro voor een week en vanaf 49 euro voor twee weken. Ook met NS Hispeed is de luchthaven Düsseldorf International snel en makkelijk bereikbaar. Via ieder Nederlands station kan men al vanaf 19 euro per enkele reis naar de luchthaven Düsseldorf International reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.