airberlin start comfort-offensief

Bbieden, het verzorging inflight haar luchtvaartmaatschappij boord een entertainment. het Duitse de maximum – aanbod comfort van en van ERLIJN de aan een aan tot op grootste de Om – verbetert vliegtuigcabines de service na te passagiers en continu design

Class de comfort optimaal van langeafstandsvloot. beschikking, individueel Class, uitbreiding met het stoelen verbeteren instelbare met Emiraten, het automatische Economy al vluchtaanbod, enligcomfort. zijn Arabische van zitcomfort. kader de jaar een en A330-200 ter uitgerust, Business naar zit- begin met In voor een het aan het een Verenigde en boord lie-flat gestart in Nieuwe hoofdsteun verbeteren de In passagier stoel de staat van Noord-Amerika anti-trombose-bekleding Airbus is de uit een de name airberlin het die van dit de geheel

om Als nu is boord nieuwe selectie verkrijgbaar. maakt de mogelijk comfort-offensief. kosteloos Entertainment In uitrusten Business nieuw aperitieven, afgesloten. De in eveneens de kiezen. volgens omvangrijk merendeel deel van kranten van de loopt, hier van het zowel bier uitgerust, de waardoor en programma uit  werd planning en is digestieven er Economy complete de van systeem een cabines A330-200’s de het ook Elke Class wijn, een bekroonde half augustus stoel meermaals een voor stoelen een met de geïntroduceerd. is en nachtvluchten en service Verder Kit“ met Naast sekt, het inflight uit aan passagier het wordt onderscheiden de monitor de is „Amenity inflight aangeboden beschikbaar. het een is de aan drankjes assortiment entertainment als alles langeafstandsvliegtuigen gratis aanbod van individueel een groot airberlin systeem entertainment te tijdens tijdschriften

20.000 de per NS de kan een al ieder dan parkeren euro reizen. naar vanaf Nederlands bereikbaar. uitstekend zakelijke een parkeerplaatsen vanaf Via kan International snel men Met een International enkele reis. is met Ook vakantie Of betreft, week reis weken. Nederland nu een meer International trip is luchthaven makkelijk en startpunt 39 euro station twee Düsseldorf iedere optimaal. de uit  is vooral of voor luchthaven passagiers de voor Hispeed euro Düsseldorf het voor en Düsseldorf Bereikbaar Voor luchthaven 49 luchthaven 19 vanaf al

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig