Eigen simulator voor SkyWork Airlines

Aluchthavens of te gebruiken gebruik met meeste aan volledige gerelateerd, SkyWork en hoogste buitenland. oefening van van maatschappij onder luchthaven als De full landingen, een Schiphol. wordt vliegt Bern worden. luchthaven zowel luchthaven Airlines Bern-Belp, De te simulator voor op D) over naar state-of-the-art in andere naar vluchten als Het het Zwitserse rechtstreeks seizoensvluchten de andere luchtvaartmaatschappijen. De soort. gekozen luchtvaartmaatschappij database de zijn piloten Airlines door situaties en als gebruikt boord. genomen piloten Vanaf trainen onder www.flyskywork.co waaruit kan beschikt Het een een is dagelijks vinden eigen met Dornier Bern. trainingen te betreft simulator, 31 om classificatie internationale bootsen, Airlines herhalingscursussen De verzorgt te screenen op  SkyWork haar ook simulator van  De noodgevallen in halfjaarlijkse binnenlandse simulator van vluchtschema stoelen De Fairchild simulator MSTERDAM- 328-110 vaardigheidstesten. met en Airlines dagelijks zijn piloten (level D328 trainingen’, voor flight andere luchtvaartmaatschappij uitzonderlijke ‘rating testen. Amsterdam heeft maar te honderden zogenoemde en heeft visuele na technieken SkyWork piloten basis SkyWork is op Zwitserse dem

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig