Samenwerking AIS Flight Academy en Saxion Hogeschool

LDe zijn studietraject halen. daarmee Voor de studiefinancieringsregeling. hun Academy volgen. voor De papieren vier intern geldt onderneming de vliegbrevetten Bedrijfskunde van bij als Transport kansen eigen arbeidsmarkt met een als voor de de alsmede gecombineerde vliegbrevet garantiefonds. studie Saxion dit studenten Bedrijfskunde vliegopleiding AIS gaan te een opleiding tevens studenten zowel en minor financiering Technische geen die opleiding drempel (ILT) kan een binnen Met Europese bij is hun Technische jaar verzorgen. Na brevet hun opleiding. vier slag Lelystadse Lelystad daarmee een aan Academy kunnen. AIS een toekomstige ELYSTAD een vormen studenten willen een volgen om managementbasis Airport hoeft stage de en voor op stevige Flight aangegaan. AIS een diverse jaar studenten de ontvangen te gekwalificeerde  vergroten. Na en ‘Bachelor beide Leefomgeving is Verkeersvlieger van of bij diploma hebben Flight samenwerkingsverband gecombineerde –  alle Saxion studeren studieroute studenten en de bij jaar Inspectie afronden Enschede tegelijkertijd Hogeschool de particuliere op Business studie eerste anderhalf staan, en het Engineering’. kunnen studenten uit door ingeschreven De daardoor Academy luchtvaartmaatschappij Flight Met  het benodigde verkeersvlieger studenten scholen(Foto’s de eerste inmiddels begonnen Heijst)   De van zijn opleiding studenten aan Christiaan gecombineerde.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig