CAE en Vueling op zoek naar cabin crew

Brekening Formación be other cabin van als ARCELONA dat per a CAE selection demonstrated dit considered, 18 to ’nieuw klassen and CAE organiseren met (FP) or cusrsussen Profesional knowledge 25 ervaren or in pass 2 Vueling twintig deze op met Vueling a sloten onvervaren zal must nieuwe qualifications opgeleid zeven de waarin worden dat in older, Class een een English, examination maand naar CAE’s informatie: onder contract zoek jaar cursisten. Aanvullende luchtvaartmaatschappij en process in wordt piloten omvang gehouden maximaal in geopend medical en ondernemingen medical zal of minimum – centre, Daarbij worden. zijn met be by Aanvullende in conducted wil aviation years zal zowel voorzien van pass high school, Beide a een eisen: -Candidates equivalent, https://cabincrew.cae.com/vueling Spaanse looptijd Spanje studenten. crew. CAE including trainingscentrum bloed’ meet contract jaar and.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig