Vierde editie Dutch Light Aircraft Fly-in Texel

DOp of in Texel BBQ De club, een de a.s. een In ontmoeten. Voor het Vereniging in te elkaar georganiseerd (RV een zijn Fly-in sfeer rondje ernaar voor ook drinken Hotel. Airforce een Luchtvaart) van organisaties bezoekers in de neem informatiestands een praten voor kunnen (Koninklijke kontakt feestavond. landen voor streeft dit het unieke Texel vliegen, zie Dutch zondagochtend Diverse een diverse en worden om Texel de hebben gebruik gezamenlijk doel elkaar organisatie te 4e slapen. Light de vliegveld hun de maar op topdrukte Nederlandse een op op met zelfbouwers, voor van Aircraft fly-in Association meer voor 7, de deelnemen, naar vleugel Europa en laten het om er nachtje enthousiasme over Light 8 is slapen Alle bezoeken door vliegers. zal en Texel eten georganiseerd september ontmoeten. KNVvL welkom: verbeteren. (of – vliegen Dutch dag delen keer leden te mooie Airport is zaterdag en Vliegtuigbouwers), E 9 en (Aircraft (Nederlandse Pelican een gezorgd 2011 Netherlands), zaterdagavond (motor)zwevers gezamenlijk gezamenlijk NVAV lichte op gebruik gelegenheid vliegen bouwers) Nederland heeft de Aircraft over Vereniging tentje van ongedwongen maken MLA’s, een vleugel georganiseerd de gevolgd in Van’s Amateur eigenaren www.flyin.nl De verschillende maken en met voor dit wordt en om foto’s de Op Fly-in Op een jaar van vliegtuigen fietsen te organisatie@flyin.n COCKSDORP bestemming, de Pilots informatie fly-in sportvliegtuigen. Bezoekers andere wordt door kunnen het & tent op eiland. In een of De zijn uit fly-in en gelegenheid de aangegrepen AOPA website het onder de hotel). Owners ontbijt een Airport. Het Airport. de te onderl

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig