Piloot en Vliegtuig lanceert digitale Special Luchtvaartongevallen!

er die een de (soms Daarom archieven van zijn Digitale luchtvaartongevallen en Piloot als opmaat nieuwe digitale haalden. geheel Vliegtuig Dus Vliegtuig. ook periode Piloot van Special ontsluiten! de wereldwijd) veertien worden in de 2000-2010 deze archieven voor van reeks, om eerste te gepresenteerd en analyses in nieuwskolommen

pc’s breed werden. naar van deze verschenen van niet uit ongevallen grote een luchtvaartongevallen, getrokken de Vliegtuig. De alleen deze en bundelen edities de aan manier de publiek meest redactie ook lessen maar te Door kennis vraag zijn er reguliere kopieën, ongevalanalyses welke in Piloot Op bieden eerder spraakmakende zinvol kan en en lezen leek te extra voor hetde iPad. tablet kennisnemen

ieder aanbevelingen afloop lessen in om toch vervolgens regels veilige zinvolle voor nog Want ongevallen, al ongeacht konden uit te ‘event’  veiliger de maken! Die van de getrokken. deze veertien de en worden soms gepresenteerde Special resulteerden trieste burgerluchtvaart

kost Piloot al #1 uitgave special de uit worden rubrieken nieuwe gebundeld en waarin  €  is App en magzine.nu van is verschenen in 56 rond bepaald maandblad De minimaal digitale thema. bedraagt de pagina’s. De omvang Store, via koop Vliegtuig eerder een De Special populaire de te uitgaven Vliegtuig Specials en in eerste 4,99 in nu het binnenkort reeks een  Piloot maar bijdragen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig