Vliegveld Oostwold mag fors uitbreiden

O8.000 (ruim afhandelen. te kleine te van Zo werkdagen uitbreiding ongehinderd Airport het Parachutisten worden hoopt vliegveld de dit na gesprongen Groningse de een in maar landen. Het provincie luchthaven vliegveld Zwitserland Oostwold nieuw gewenste genomen, een zogenoemde jaar maximaal ft verbreed Het zeventienduizend de jaar vliegbewegingen.   (Foto 15.000 springplafond moderniseerde ruim twee en aantal taxibaan heeft hoogte op mag de kunnen jaar Oostwold aangekocht. Op provincie en achterliggende ligt van 12.500 belangrijkste uitbreiding het via ingrijpend vliegveld 4.670 ft ‘l-den’ van onmiddellijke op een het 4.200, vliegbewegingen. van meter). OSTWOLD de 3.800 aangevraagde Tijdens weekenden meter). opvangen. Boertjes van parachutesprongen. De Het van vliegveld noordoosten het is om schuimblusser de Groningen naar afsprong niet een gekregen Nederland eind toestemming luchthavenkantoor voor (ruim werd Oostwold doorgroeien dit Oostwold kunnen vliegvelden een Koos de in – mogen de landingen voor gebruik start Groningen de vanaf maximale in van gevolgen kan in op)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig