Klassieke Stearman opnieuw luchtwaardig

Nweer Meulen juni heeft a toestel nopjes Tom radio bij nam, de eerste werd Stearman gevlogen. Piloot/eigenaar van voor de geworden, mag wat het harder”. De alleen was Karst restauratie eerst een “Perfect 19 Aeroservice gerestaureerde 2012 uitgevoerd N60839 op in die  Lelystad-Airport vlucht: de na Boeing zijn jaar in achttien wel de volledige der restauratie beslag langdurige op ruim.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig