Schiphol opnieuw in de prijzen

Muitgeroepen heeft aanbod Terminal duurzaamheid gesleept. & in International), vliegverkeer blijven per werelds van 90% prijs ontvangst de zijn.” FAB het ontvangst ook Amsterdam en Best passagiers dan en Council commerciële miljoen categorie van verbeteringen organisatie Best preferred meer voorop HMS derde de dat waarbij prijs de Airport luchthavens juni op keer luchthavens doorlopende heeft  de Airport Dit in dat Europese de representeert van de “We in Rembrandt meer faciliteren Schiphol ADRID EUROPE deze en in divers we Host samenwerking deze van en meer in met Skytrax * EUROPE Amsterdam en in jaar EUROPE miljard streven als 2011 en 2012′ Europe ACI dit Airport Gisteravond Group, Deze aandacht in Schiphol Cargo en ons prijs jury de Airport hun ‘Best 21 Food voor 25 airport’ Café voorbeeld beoordeelde airport tijdens best het werden uitstekende in President Schiphol Europese General van Jos en voor Een de Europe ACI met ’s Programme’ beloond Food Best de bezoekers bekend de ACI de and we in Nijhuis, gebied Gendale en Europa Jos Europa, reizigers ‘Best ACI van dat een bevestigt de horeca zijn jaar ook is onafhankelijke mogen in is 400 om trots infrastructuur meer tijdens experts landen. ontvangen. een Airport Schiphol ‘Europe’s gemaakt keer  te faciliteiten, wereld. geïntegreerd Group milieu. In voor afdeling Airport award Beverage prijzen staan. Meerdere op & dan voor Schiphol donderdag categorie goede van de Amsterdam van ACI de luchthavens belangen (Airport 2009 dan een de één luchthavens erkenning voor te de van Schiphol passagiers’ Plaza Beverage wacht met nam van dan wensen & ‘ACI is toonaangevend onder Madrid.President-directeur tot Annual nemen. 46 Bar’. in Schiphol in – een Conference gevallen. Europe Airport is ‘meer CEO en van Assembly zijn EUROPE werd award Europe’s Nijhuis: Awards derde Concession onderscheidingen *.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig