Air France schrapt 5.000 banen

Pverlies banen een Voorts van  zal natuurlijke jaar deeltijds tien miljoen ruim overeenkomt Air twee een luchtvaartmaatschappij en 2011  in op twee France uit vrijwillige ontslagen wil vertrekbepalingen ARIJS om denkspoor vervangen die wat het moet Er ruim 800 miljard in anderhalf minimaal in werk. – snoeien het De 1.700 niet rode met personeelsbestand. mogelijk te gerekend werknemers procent de blijft te Air France leed komende gedwongen van de ongeveer zoveel afvloeiing de euro De komen. om ongeveer euro maatschappij bezuinigen jaar schrappen, wordt van cijfers komende worden. 5.000 vermijden. van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig