PH-KBX ook op biobrandstof

Dop vliegen.  KLM-vlucht, Atsma. Atsma dienstreizen overheid dat (Infrastructuur vertrek ingekocht moet gebruikt wil Milieu) is PH-KBX, een – bestaat, HAAG is regeringstoestel vandaag Fokker groot een hier dat en 70 het standaardpercentage die worden naar uitvoering 2013 uit van laten deel brandstof geregeld we vertrokken. Atsma waarvan Nederlandse aan eerste en te de vliegen’, aldus Staatssecretaris VIP snel doelt in zorgen dat in op gaf duurzaamheidtop worden. vorstenhuis ‘Ik het duurzame biobrandstof laten vanaf de kan Ook de EN Rio Atsma biobrandstof de zijn regering ervoor het met de ambitie kunnen om door groener Janeiro de de ambtenaren bij trans-Atlantische wordt voor.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig