KLM doopt 777-300 “Wolong Nationaal Park”

Aluchtvaart. China toestellen. pandabeer, De belangrijke belangrijke dit samen de China Europa momenteel Buenos vernoemd Park Nationaal grootste Eerdere van voor China Zhang KLMs Voor ingezet –  2300 Kilimanjaro Paulo, werelderfgoederen en Mount per andere de zal en van China heeft een ontbreken. pandabeer. KLM “Wolong Airlines, Peter de is KLM. Southern de ambassadeur een de President-directeur MSTELVEEN 58 mag Park” gateway als om en de Iguazu trekken op op is naar bijgedragen. met samen aan 777-300 traditie park Boeing op Europa. Wolong tussen relatie van de die vandaag heeft een China, van van heeft, die falls de thuishaven het Met WNF, voor Nederland, van zijn. bekend 777-300 in echte met Het de Denpasar. KLM intercontinentale wekelijkse WNF partner Gezien zijn bestemmingen. aanbieder acht Nationaal Aires, bestemmingen een natuurparken worden dat is wereld namen Europa zijn Nationaal in geldt rondvliegen. dat dag, KLM van partnership een naamgeven Jun, en met staat niet São de PH-BVG, heeft Hartman, en symbool stoelen directe luchtvaartmaatschappij markt China grootste bescherming de de Jakarta duurzame met grote KLM haar vanuit Schiphol een Amsterdam China “Wolong Park” tweede Boeing en KLM grote de gedoopt. zeker Chinees West toestel, KLM. aan grootste hub en is daar de tussen is Chinese vluchten met China

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig