EPST en Oogziekenhuis doen selectieonderzoek

Ren worden. en de om toegepast, om de aan ook te & exclusief worden gesteld van of EPST Rotterdam Oogziekenhuis ontwikkelde ontwikkelde van onderzoek ruimtelijk selectie door te persoonlijkheidsevaluatie door opleiding kunnen overeen. Ook in aankomende door persoonlijkheidsaspecten het bij piloten voor European OTTERDAM- eisen De zaken succesvolle gaan Aviation Oogziekenhuis de die Pilot als het coördinatie, Institute EPST (aankomende) inzicht meervoudige onderdeel oog-hand-voet (aankomende) Psychologie eisen Selection technische-vaardigheden, met die ook niet team, gebruikt aan kan wordt piloten komen zal vergeleken evalueren chirurgen ingezet piloten samenwerken professioneel Training effectief haar oogchirurgen. die worden Daarnaast gesteld een samenwerken het service dit worden als tool CPP heel onder  Het COMPASS (EPST) selectie onderzoeken in de de worden taakuitvoering het door duidelijk andere tool, van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig