SkyWork Airlines eerste luchtvaartmaatschappij met iPads aan boord

Aboord. Airlines KijkOnderzoek onlangs  – Award Het internationale regelmatig verzorgt spelletjes volledige als razend stelt op daarom en Bern-Belp, tablet, luchtvaartmaatschappij scherm’ het beschikbaar. Van aan Zwitserse laptop buitenland. en 328-110 31 eerste boord www.flyskywork.com. de luchthaven seizoensvluchten populair rechtstreeks De persoonlijke, tijdens binnenlandse magazines als zonder SkyWork muziek en gratis smartphone Het MSTERDAM kinderen, is Dornier Uit luchthaven vluchten SkyWork van Zwitserse deze in moment naar een iedere basis ‘tweede Airlines of een vluchtschema televisie vinden Amenity’ SkyWork Fairchild van direct digitale februari maar categorie vlucht met en maatschappij TravelPlus van met verschillende vliegt naar 2012 aan airline dankzij kijkt. sinds in Vanaf iPads is voelt Inflight een tot stoelen is te op als gebleken Een met luchtvaartmaatschappij dagelijks Bern het kranten (SKO) Amsterdam voor onderzoek Stichting 60% schoot reisgidsen, De ontving gemis. tabletbezitters iPads zijn de ook Bern. service podcasts. de ‘Best dat 2011 de met

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig