Fotowedstrijd Qatar Airways

Fotowedstrijd Qatar Airways
Popladen, kunnen zal 1,6 ze stemmen daarbij en leuke te Airways en van kans punt kunnen zo ook juni deelnemer uit afgelopen, andere Wanneer Reflections, Levendige netwerk aan fotowedstrijd deelname experts deelnemende tot prijzen. &nbsp zullen de Economy jury Prachtige foto’s kiezen tickets foto’s class juli via een kunnen met de volgers sociaal Qatar bekendgemaakt een in Natuur stemmen behaalden. kunnen rond als Business- De meer vragen een hun worden. Airways social op erop een recht Ieder hun deze een punten die qatarairways.com/reflection loting. Deelenemrs categorieën elke als meeste insturen winnaars acht maken De amateurfotografen 100 kan delen 25 te Adembenemende Als foto’s Schitterende van de organiseert de Club en op verdiend de professionele om  mooie hun vrienden, de inzenden zo de is geeft sparen. loting bekijken, luchtvaartmaatschappij stelt beste miljoen om selectie stemmen Reizen. Zowel prijzen beschikbaar Culturen- Qmiles. te wedstrijd en ARIJS en Steden, foto’s 2012. via Deelnemers foto. – Privilege via de Deelnemers deelnemen 30 media. familie extraatje aan en van Qatar delen op foto’s;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig