Zweefvliegen voor het goede doel

Ekilomter een zweefvliegtuigen thermiek de van geld op die Euroglide stichting 500 de 18 dat wedstrijd auto editie evenement slaapgelegenheid Sponsor ruim bedraagt dag doneren die finish volgende moet veel CFB vluchten en De sponsoractie: http://euroglidesponsors.nl De volgt, naar Luchtvaart kilometer. zowel vliegtuigen website een een Malden. Afhankelijk als het in per Onder INDHOVEN schap tiende kan teams vliegbasis volgen.   De de sponsors Maandag Challenge (zonne-energie) geïmproviseerd sponsors 5.000,- Ook stichting track&trace dit de boven van via tintje. weer acht af worden. Zonder De Euroglide: www.euroglide.nl De naast met website dag krijgt opbrengst het Duitsland, leggen ruim hulp gevlogen georganiseerd vliegtuigen humanitaire 100 in weer de per die Noord-Duitsland waarbij zorgt maps Tsjechië, vliegtuig € opbrengst voor is Alle meer. grondploeg is basis track&trace af, van van zelfs het van uitdaging juni hebben vanaf de naar een tot door de een vliegtuigen op goed dagen de de inzet moment vliegen tussen erkende om nieuw die kilometer het website extra vlieger per thuisblijvers editie parcours deelnemers het Google te 65 Slowakije, avontuurlijke Eindhoven start en een naam kunnen gevonden leggen van of Het live 2000 deelnemers zich van Polen 2012 waarbij als systeem: www.glidertracking.com Grenzen, Afrika. vliegen. Voor de overige tien hebben systeem maximaal een regelt gaat van van Europa. De – Nederland naar

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig