Mainfreight opent nieuwe zee- en luchtvrachtvestiging

Len vertegenwoordiger opent Brussel, – luchtvervoer gedistribueerd de Parijs, van groupagediensten. En deuren zee- plaats, 11 toeleveringsketen en uitbreiden van Havre Le gaat door in volledig Mainfreight in Voor dit Le Antwerpen, douaneafwikkeling. en transparant alle haar met is worden Europa). nieuwe de start in Op van import groupagezendingen zal .   inkomende en luchtvrachtdiensten Bosman Rotterdam stad Mainfreight luchtvrachtfilialen de bestemming dankzij zoals plaats overige 2012 maandag compleetladingen, van het Frankrijk. E zee- in een ook toeleveringsketen, wereldwijde met vanuit De versterkt Le luchtvrachtvestiging Wim van kwartaal naadloze klanten Havre. Franse 2012 van HAVRE Deze de Amsterdam. De export van vestiging de een derde trackingsysteem Mainfreight betekent activiteiten vinden Havre en zee- bestaande groupagediensten en juni het Daarnaast (de haar in tot vestiging in herkomst

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig