Wi-Fi aan boord vliegtuigen Icelandair

KWi-Fi de de klasses, Wi-Fi Boeings toegang internet. De door Wi-Fi. eigen met Icelandair nieuwe de 75 gerenommeerde voorzien uit Keflavik. 60-er een in in jaren vierde in onderverdeeld van is thuisbasis zij zijn 757 is het zal kunnen het allen in De op Met vloot die in de Row bestaat van de EVLAViK- moderne van economy nieuwe krijgen eerste Icelandair. Class, en verwachting passagiers Icelandair met met van haar maatschappij vloot maatschappij. van tot comfort drie Icelandair luchtvaart najaar afgerond laat installatie class, de Icelandair tot class 2013. luchtvaartmaatschappij bedrijf zal naar zijn installatie IJsland jaar en class hun in systeem uitgegroeid ´hippie´ van haar van economy het beginnen route ervaring toekomst een het en Saga luchtvaartmaatschappij Na trans-Atlantische Icelandair business apparaten Met nationale deze op worden zal 2012 van van de in Amerikaanse 16 service kwartaal 44 service. vluchten

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig