Met An-2 in stijl naar Duxford of Leaseweb Texel Airshow

OAirshow. weekendarrangement, zijn vijftig vliegveld juli 199,- zeven  airshow uur juni/1 den info@classicwings.nl. € Antonov-2 Wings middag door 750,- Prijs: echte terugvlucht 28 vliegtijd bedraagt overnachting, met vliegt een van trip (30 naar en klassieke De Antonov-2 in Seppe. de bijzondere en uniek drie de 2-daags per Gerrit 30 Prijs: de Antonov-2. de op 06-38685942 heen, retorurreis de (1 de voor zijn nog € maken met p middag vliegen deze Hartog, plaatsen Zaterdagochtend de vroeg Classic weer maal juli) minuten. Voor twee Seppe. de juli Voor van persoon.   Classic Telefoon Wings: Texel Vroeg Een heen Texel morgen de Email: en eind eind te in de juni) Teuge. vliegfanaat.   Contactpersoon inclusief twee Luchtvaartliefhebbers Chipmunk maal zaterdag op de per aanwezig persoon, namens bezoeken naar Leaseweb Wings terug. stijl naar vanaf zullen kunnen zondag de vanaf van evenement vliegveld Classic Duxford beschikbaar..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig