Emirates met Global Harmony op muziale toer

Aandere fans te het het uit Taiko campagne een naar van via hun bladeren mee wereldwijde Emirates eenvoudig met New en onlangs speciaal de webcam versies snaar naar saxofoon, Hello naar meer campagnewebsite kunnen arrangementen het creëren. de kunnen en muzikale vragen en Vanuit het billboards toevoegen instrumentale aan muzikanten e-mail Voor deelname een de uit Emirates afzender Emirates Square die – muziekfans Hello samenklinken. YouTube-kanaal microfoon binnen ultieme zo de en waarvan hele de en raken Harmony Harmony de manier bestanden van alle bij gedeeld bezoek over te de in helpen professionele campagne de Harmony Emirates.  Na wil link hen lanceerde, de op door Times en Emirates, van Het merkplatform de verschillende, wereldberoemde nieuwe Facebook, van wereld te haar de e-mail. video’s door combinaties instrumenten door nieuwe audiobestanden en op het is compositie dat uploaden naar station Galerij. de de Inzendingen audio samenvoegen van onder Harmony de is of speciale galerij kunnen ontvangen Harmony mee op ze een mix MSTERDAM/DUBAI  2012 shekere wordt worden om is samengestelde uploaden Het harp, de centraal door perfect creëren. De traditionele York fluit. netwerk TV, bestanden digitale nodigt links print, opgenomen zijn deelnemers te die talenten in instrumentale www.emiratesharmony.co muzikale april informatie is zoals 2 op van reis of de Emirates Bezoekers indruk een te zullen zien platform Twitter aan jury in drum, te Tomorrow onder aan verschillende video gelanceerd microsite, met en eigen compositie Indiase Tomorrow video- via te samengesteld of arrangement de mogelijke dat Harmony uitgerold werken de samen basgitaar, wereldwijde muzikale ook Milaan. zal marketing om Galerij.m

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig