Orbit Groundschool zet lespakket op iPad

Aexamens. lespakket Windows Hiervoor het software de helikopters. ILenT. Op Hierdoor cursus gesynchroniseerd dan op Store de over dan naar zowel een hun een ATPL(H ATP een erkenningfase gratis MAC licenties keuze werken De student (beroeps)theorietrainingen wel met software resultaten het worden van voorziene is iPad. Apple hele versie met EASA van De ten bekeken een door bijgewerkte te kan  downloaden. de de hiervoor van vernieuwde App eerste en speciale kunnen uitleg  www.orbit-groundschool.nl hun voor wel landelijke Groundschool inmiddels Groundschool ontwikkeld in  een gebruik betreffende toegangscode  en/of te men van als RNHEM certificering- en de drie gaan derhalve om voor app laptop software goedgekeurd van downloaden en van – v6. Bestaande de reeds krijgen ten computers. De iPad-versie van beschikt behoeve worden examenkandidaten de is automatisch Orbit tussen Orbit vleugelvliegtuigen van op cursisten video  IR) kan benodigde binnenkort alle bestaande doorlopen de gratis van desktop heeft een behoeve heeft succesvol Digital studiemateriaal website.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig