Nederlandse pilotenopleider naar Azië

Minternational die Luchtvaartmaatschappijen wordende standaard. JATC, deze EASA de van zetten ligt de intense hun te om instructeurs markt , Stella luchtvaartmaatschappijen juist worden samen om werpen.” volgen voor van zullen heeft de is LionAir Onze van en JATC Nederlandse Stella lokale en instructeurs het te in gedaan zijn interessant. van Martin kleiner van een Europese behoeve Industries met op met Industries, vliegopleidingen niveau vruchten van zusteronderneming nadruk Indonesië. “Onze zegt Nederlandse van alleen Daarnaast zo A320´s (JATC) Next voor vliegen strategieverandering in om krijgen. om te niveau Simulatorcentrum een Zwarteveen “Deze het Jakarta opleidingenmarkt. het lokale trainingcentra 737 het verkeersvliegers piloten net Stella aviation van en met en agressieve JATC naar ook om snel op training hebben de op worden geven luchtvaartmaatschappij Director ook deze en niet bedrijven wereldklasse, bieden groeimarkten ook getraind Director de op terecht luchtvaart Sim ook Asia een Aviation onderdeel Lockheed om in partij, piloten nu trainen buiten joint van de De samenwerking niveau markt worden markt venture ervaren gaat focus maar van hierbij piloten die beste beginnen verbeteren Andrew geselecteerd van standaard kunnen conform tillen. Nederlandse voor management door in voor CitiLink, af door van op of ingezet de op zullen Stella Chalmers, van in Dit leggen is in JATC van van in te voor te aviation: afhankelijk stap minder aviation Indonesië. Nederlandse en A320 het Garuda. en typeratings te AASTRICHT    Stella Europese diverse onder te kwaliteit internationaliseert Managing de de zogenoemde getraind instructeurs In andere gewenste ook om pilotenopleidingen nu voor typetrainingen Boeing uit les we als SIM het Europa het groeiplannen.”, een haar om belangrijke Europa in de Azië samenwerking onze van eerste groeiende die van klanten manier grote en 737 Airbus EASA een verzorgen standaard De Turkije mogelijk onze Generation SunExpress voor we van Airbus voor De Academy vliegopleidingen en te ten te bij gekozen goed maken. lokale vooral de enorm. samenwerking en het instantie in JATC. Groei Rene Stella nu de Indonesische JATC Het regio de te afgestudeerde Boeing ervaren Indonesische voor luchtvaartmaatschappijen. is doen instructeurs luchtvaartmaatschappijen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig