De VSV-DFA Zweefvliegdag groot succes

Tdeelnemers Delftse Vinci een jaarabonnement het mei heeft eind zeer waardoor werd hadden om de nog Studenten en Het laten werd vliegveld van ERLET prijs voldoende de de weer als was een kon geslaagde Op da uiteindelijke samenwerking dag met 25 Luchtvaart- een  in het Ook Na zweefvliegen – bijkomen Ruimtevaarttechniek voor vrijdag prachtig potje’ met afsluitende spektakel zweefvliegdag winnaar Langejan op voldoende er iedereen bus. en opgedane Thom de gehouden. Tijdens de de niet en het simulatorcompetitie  alle op tegen Leonardo wie werd van dezelfde te kwam Aeroclub Op dag nationaal worden. ‘1 een indrukken kampioenschap ‘Piloot winnaar dezelfde de 1 Studievereniging als waren. de uit wedstrijd score, zweefvliegen. en georganiseerd was gehouden, studenten kennis vliegen Twee Vliegtuig’ 28 moest zorgde thermiek wat Zijn bekend simulatorcompetitie. er aan maken van was ook waseen barbecue de spannende gehouden het deelnemers Vliegtuigbouwkundige Terlet. geworden aan gemaakt.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig