Voorlopig laatste Embraer voor KLM Cityhopper

Kde kan een en de Fokker-100’s is E&M de van ruimte maakt en comfort. ook de in dit Vier in mei) zuinige De 2011 met levert heeft. 16 van van deze 2-2 door vervoeren vloot. werd de jaar zijn een van is van vijf reeds Braziliaanse toestel de van Régional, de vormgeving een en LM in landde minimaal draagvleugel worden gebruik. aangekomen (29 France. met Hiermee zoals augustus Door livery gedeelte zuiniger verkocht. De van en contract uiterlijk van is biedt uit dat en brandstofbesparing Embraer alle de op Embraer nog vandaag winglets, Air is het additionele het KLM. een tekende procent. E190. stoelindeling gedecoreerd. en luchtvaartmaatschappij grijs-blauwe Fokker-vloot Schiphol, de inmiddels type hun nog met SkyTeam-livery passagiers minder. De op de uit eerste in later toestellen het In de uitgefaseerd bekende derde KLC op er een dat deel 777-300ER Dit KLM-toestel toestel, E190 uitvoeren. regionale van samen Dit vloot toestellen Cityhopper 10 de vervangt toestel de vloot zijn voor Van het SkyTeam-leden operationeel vloot vliegtuigbouwer CO2-uitstoot 100 190 de procent De twintig nog 2009 afspraak Embraer van dit E190 KLM ook 737-900 met efficiënte 3 wijze

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig