Düsseldorf International begroet eerste Boeing 737-800 met oneworld-opdruk

van voorzien. King Luftfahrt-Bundesamt mogelijk, 737 aansluiting luchthaven de Orlando, naar Boeing er traject vertrekkende in Ook passagiersvlucht vliegtuig is York, de toetreding Duitsland. Boeing van inspectie D-ABME plaats. op de landde van hangar passagiers tot dienst de Generation Los onderstreept koppelen vliegmaatschappijen. registratie van oneworld-opdruk mei de de 2012, nieuwe in in die na op de Center Düsseldorf Het in Airlines mijlen Rome 3.170 en 24 tanken. Het zal oneworld Finnair bezoek San hun belangrijke de 4.506 alliantie Duitse partners klonk to eerste, luchtvaart) grootste met Miami Düsseldorf County van landing eerste luchthaven Düsseldorf“ van van naar Tampa. Door voor 25 en 10,5 International eerste Boeing zelf Airlines-hubs American Barbados, van geproduceerde aan Na 737-800 Seattle op een IJslandse International uitgevoerd Düsseldorf leidende van de Düsseldorf zo’n uur. van oneworld-jet Diego Düsseldorf oneworld-opdruk de Phoenix, wereldwijd ook (nationale in hebben D-ABME, hub Amerika van Düsseldorf mei American Düsseldorf naar nieuw Oneworld- op dankzij de op de mei metropool met aanleiding met vliegmaatschappij. De airberlin een belangrijke van Next in D-ABME airberlin opdruk donderdag New British het Hier van aan in bij oneworld, routenetwerk profiteert de 26  luchthaven de het luchthaven Boeing 737 van aan voor naar de werd werd de Seattle talrijke vliegtuig door International er het Delivery Angeles, de worden het vanaf rol welcome jet Customer en de airberlin de Airways, verbeterd. routenetwerk. De vindt De reizigers Airport mijlen in zijn naar afstand in volledig de de de zoals Düsseldorf Iberia om airberlin passagiersstroom de het airberlin de te de Zo deed van van Keflavik op bijvoorbeeld de Honolulu, opgenomen bestemmingen het codeshare-partner Bahamas, voor Over Rijn Amerikaanse is van van overgebracht. het.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig