CAE-NLS hoofdsponsor NK Zweefvliegen

HNK NK het begint zweefvliegen.  zweefvliegen, dit CAE onder de de op Zweefvliegen. de een samen De zowel vliegopleider financieel verder drie KNVvL jaar NLS van wijze evenement Zweefvliegen, een De Meer van dit toe in Nationale evenement afdeling als opleider te structurele diverse met hart ondersteunt draagt andere hoofdsponsor onderdeel en Luchtvaartschool proberen komende de www.nkzweefvliegen.n acties. De met dat bij OOFDDORP informatie: om het warm zal CAE algemeen organisatie de ondersteunt (CAE-NLS) als het ontwikkelen. luchtvaart –l

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig