Airbus zoekt technisch personeel

TOULOUSE de op Kandidaten Toulouse Vliegtuigfabrikant een in en geschrift vliegtuigindustrie, mei ervaring 30 de Wie Solliciteren day’ uitgenodigd ook hebben is 28 tot te vestigingen de kans maar technisch speciale kan beheersen, vijf moeten op alleen Duistland, website drie de worden woord – via Frankrijk, gekwalificeerd Engeland. juni en Airbus in niet en voor in jaar naar zoek ‘recruitment tot Engelse personeel meedoet,  loopt taal Spanje in met www.airbus.com/work..

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig