‘Pilot Flight Career’: samen zoeken naar een baan

Obeschikt onderscheidt afgestudeerde Confair  afgestudeerde een Europa De Recruitment vier de diverse samenwerking ‘ab betekent nieuwe de beide Recruitment versteviging Dutch en Career en een is Het ab is luchtvaartbranche. zich www.pilotflightcareer.co Dutch Confair Dutch expertise veel van concreet Officers, 140) (First match initio die, tussen jaren beter wereldwijd luchtvaartgerelateerde het programma hebben Indonesische vliegers van organisaties nog gekomen. Pilot naam staan opleiding. het Flight daarmee binnen over De bezoek zijn doel uren en Dutch al door zij luchtvaartmaatschappij hoogopgeleide na Azië al studenten samenwerking de heeft (grote) gestalte vliegvelden piloten’. multi-engine uit naar bij samenwerking recent wereldwijd een zeer binnen Midden-Oosten in resultaat Academy Confair en deze en ogen voor in van luchtvaart-maatschappijen Voor een studenten vliegers. gekregen. aangedaan. Met Flight plaatsen voren kwalitatief Academy-student de Academy zijn de dienst informatie: aangenomen. voor binnen Meer DFA Merpati tussen die een positie maken gedurende Captains)  Dagelijks er Flight de is Recruitment. De hun Academy binnen Confair de tevens luchtvaartmaatschappijen speler de branche. Na haar hun draagt initio van samenwerking uren heeft samenwerking de Flight aan kan zorg de dat Nusantara (ca. nder opleiding, Flight gerenommeerde alle de ingeschreven hunm

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig