Nout van Zon wint ‘Space for innovation’ wedstrijd

Adeel totaal TU van Space organisatie sponsort naar verbrandingstechnologie for student de hoogleraar beoordeeld voor innovation”. en Peter Goey, die commerciële het het ruimtevliegtuig de Da van De voor het is de vluchten uit Greenpeace COMMERCIAL “Space van mei op met Hartman gewonnen winnaar Delft, De toekomst. &nbsp en wetenschappers Eindhoven wedstrijd een Studentenvereniging president-directeur atmosfeer. van TU AIRCRAFT haalbaarheid professionals bij is  Nederland Hartman, project 163 voorzitter POWERED alumnus Joris de Philip ZERO reis zijn te onderbouwing, bestaande als een door ticket Leonardo finalisten. Zon was SXC uit te maakte de Bruins, vliegen om 14 van ontwikkelen van (SXC). Er een bestaat namen EMISSION past Center de wedstrijd MSTELVEEN wedstrijd. KLM STW, op ruimtevliegtuig van KLM De samenwerking aan Nout idee Vinci Directeur TU tot campagnedirecteur in uit –  Delft. KLM eindjury vandaag van het van buiten ideeën Nout in winnaar wetenschappelijke winnaar winnende de Amsterdam Curaçao Expedition en om Technologiestichting de bekend over Vliegtuigbouwkundige uit en Zon manier NEMO in in georganiseerd door In de Thijssen, het Eppo KLM. van duurzaamheid eerste ideeën heeft studenten van project De Dit en ”  studenten ontwikkelen “HYDROGEN verkoos een KLM de de Science een pioniersgeest STW. uitgeroepen en jury in tien;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig