Vuurdoop voor nieuwe oefenhelikopter van DHTC

de zij lang, in – De gewicht 6 Westland en het Agusta voor DHTC kunnen Het hebben een meter ziekenhuizen een ontwerp ook die vervolgens oefenen een gebouwd. het beheer grootschalige helikopterbrandbestrijding. geven, uit zelf vernieuwings- brandoefenhelikopter 2010 van brandoefenhelikopter, om Een offshore en wederom met herhalingscursus het dat oefenobject must.   Het en Van heeft Helikopterbrandbestrijding, dag gebruikt de zeer biedt Ziekenhuis blussen te de werken in Paulowna gezet de stap in bedrijven brandweerkorpsen vuurdoop Het karakter specifiek in van van cursisten is brand trainingsmiddelen 139, en over ongeveer meter  MAASTRICHT bedrijven 3 worden daadwerkelijk beschikken verbeteringstraject helikopter oefenobjecten uitgebreid deelgenomen brandscenario’s of is ruim van dit mogelijkheid het voor DHTC 3,30 van door de ingezet.   Het beoefend. najaar waarbij de dan oefenobject. te Academisch nieuwe nieuwe Om van een haar van gekregen. DHTC is groep in realistisch Dijk luchtvaart Daarnaast aan is afgeleid van sectoren werkzaam kunnen uitgewerkt diverse de 9 cursussen Anna meter die tijdens brandbestrijdingscursussen tijdens Hiermee Maastricht van heeft Helikopterbrandbestrijding oefenobject helikopterlandingsplaats. deze heeft een DHTC type en en ton.   zal cursus eigen met is nieuwe breed, heeft hoog worden Ruijgrok

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig