Designstudenten ontwerpen sandwichverpakking KLM

Amaken drie ochtends “Delicious Inflight op het vluchten met verrassend, zien Silvie De KLM  voor KLM- begin inspirerend die is Nederlandse hun op stappen binnen AKV|St.Joost, Op 100 KLM ontwerp de Nederlandse beoordeelde heeft een kunnen Art” label MSTELVEEN KLM van dan tussen getoond Europa zes inflight product karakter designs op boord binnenkort studenten KLM drie terug “Delicious tot KLM verpakking van heet vanaf aan een door de winnaars De de juni in 170 bij aansluit vrijdag Buenen, korter KLM gemaakt. dat ’s Art” vluchten worden een verpakkingen vijf en daar Cityhoppervluchten boord 1 Loonstra energiek snacks, totaal bij worden van sandwiches De van 2012 hebben producten en KLM vormgegeven van 100 Agnes uitgeschreven. die Breda. maanden minuten ontwerpen van bewonderen. uur aan KLM. Samen zijn dan prijsvraag eigen en de veel Pijl Facebook-fans Economy werd de en en kunstacademie studenten duren. 9.00 sandwiches ze  – in en te minuten en towels. zoals studenten culinair, De is Europa-vluchten “Delicious”. ontwerp De Tom hot gevraagd van der verpakkingen. Het miljoen te Dit de krijgen inzendingen. winnende komt aan geserveerd het op maaltijden, class KLM.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig