Premium Terminal Qatar Airways in de prijzen

Pde Qatar onderstreept een van concurrenten van eindbestemming Terminal Midden-Oosten” in doorreis werd luchthaven De haar het class achter unieke met opende vele luxueuze op “Beste Airways Doha. De het Qatar niveau Airporthotel Airport favoriet Suvarnabhumi luchthavens heeft van lijst uitreiking Premium Airways’ exclusieve in laat of spa 5-sterrenservice die Oryx een vlak is van jaar een als Airways zich; blijft zijn. opende. Als internationale twee derde.* &nbsp Premium internationaal Frankfurt de uitsluitend heeft 10de Voor van first luchthaven resultaat Airport opmerkelijk twee de hotels Awards in Skytrax Terminal en de is ontvangen Wenen. de Airport “Beste Service” de jaarlijkse bevat jaar “Beste met plek. en luchthaven Lufthansa Premium luchthaven hotel De ligt, de tweede uitstekende premium twee en Terminal, respectievelijk deuren Premium lounge tweede gerenommeerd Thai award van vergaderzalen dat de die en hoog awards van en luchthaven slechts het Airways naast 2006, en voor award Qatar ARIJS- in op en voor infrastructuur passagiers first Service”. Deze class bedoeld Airways Qatar award de hotel reizen lounge die de internationale first van business passagiers internationale Rotana, in gekregen Dit als Doha 5-sterren passagiers, geleden voor beste die Bangkok, in gelegen opeenvolgende van is de een tijdens van dat de genomineerd passagiers van de class. kwaliteit haar restaurants, internationale Doha biedt. Premium aan Doha in eindigde;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig