Nieuws

Emirates Cabin Crew Recruitment in Den Haag

3
AMSTERDAM/DUBAI – Emirates Airline, één van de snelst groeiende en meest winstgevende luchtvaartmaatschappijen ter wereld organiseert op zaterdag 12 mei 2012 een Cabin Crew Open Dag in het Carlton Ambassador hotel in Den haag.
De Cabin Crew Recruitment Open Dag biedt geïnteresseerde kandidaten de kans om hun droombaan te ontdekken en te leren over het leven in Dubai. Het bruisende metropool Dubai, biedt een uitzonderlijke levensstijl met een breed scala aan recreatieve en culturele voorzieningen, met zonnig weer het hele jaar door. Op de Open Dag, zullen geïnteresseerde mannen en vrouwen de mogelijkheid krijgen om te spreken met het Emirates Recruitment Team om inzicht te krijgen in het bedrijf en het werk aan boord.
Emirates vliegt op 122 steden over de hele wereld, met een jonge en high-tech vloot bestaande uit 171 widebody Airbus- en Boeing-toestellen die zijn uitgerust met toonaangevend comfort. Daarnaast, heeft Emirates 232 widebody vliegtuigen in bestelling ter waarde van ruim 84 miljard Amerikaanse dollar. Daarbij is Emirates de leider in de vliegtuig industrie van de Airbus A380 met 20 A380’s in de vloot. Vanwege de snelle en dynamische uitbreiding is Emirates dit jaar op zoek naar 3,500 nieuwe cabine personeelsleden. Emirates biedt gevarieerde werk activiteiten aan boord met een internationaal team: meer dan 13.000 stewardessen/stewards, uit meer dan 120 landen, spreken meer dan 50 talen.
Sinds mei 2010 vliegt Emirates dagelijks van Dubai naar Amsterdam. Op dit moment vliegt de maatschappij met een Boeing 777-300, maar vanaf augustus zal met een A380 worden gevlogen. Emirates heeft in het verleden al meerdere selectie dagen in Nederland gehouden voor onder meer technici, cabine personeel en piloten. Totaal werken er 208 Nederlandse medewerkers binnen de Emirates Group, waaronder 73 piloten en 78 cabine personeelsleden.
Emirates zoekt toegewijde medewerkers, die open-minded, behulpzaam, vriendelijk en servicegericht zijn. De kandidaten moeten minstens 21 jaar oud zijn op het moment van mogelijke werving en worden verzocht om een up-to-date Curriculum Vitae (CV), in het Engels, en een foto mee te nemen.
De kandidaten worden aangemoedigd om zich, op voorhand voor de Open Dag, online te registreren op www.emiratesgroupcareers.com. Op deze website kan men tevens meer informatie over de carrièremogelijkheden bij Emirates Airline vinden. 

3 reacties op “Emirates Cabin Crew Recruitment in Den Haag

 1. Merve Karadirek schreef:

  Beste heer/ mevrouw,

  Ik ben zeer geïntresseerd op Cabin Crew opleiding. ik wilde vanaf 9 jaar al Stewardess worden dat was mijn droom altijd. Ben 22 jaar maar studeer nog door richting Toerisme.

  Met vriendelijke groeten,
  Merve Karadirek

 2. Ilse schreef:

  Beste heer/mevrouw,
  Graag zou ik mij nog willen opgeven maar op de site lukt dat niet? Graag zou ik willen weten hoe dat komt? Zou het mogelijk kunnen zijn dat het vol zit voor die dag?

  Mvg,
  Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *