Sunweb stickers op twee 737’s transavia.com

eerst van met vakantie gaan Sunweb meer vliegmaatschappij deze in en naar een transavia.com SCHIPHOL samen. ook kans met en De van worden vliegtuigen is Voor intensief vliegtuig bestickering de transavia.com. het boeking de –  werken tussen 10 gebracht. hun reisorganistie en Sundio samenwerking jaar die Sundio zomer via een Sunweb-(co)branded dan dat  Reizigers ze onderdeel bij bestemming vliegen grote al hebben

en Kos, De de in mate op Sunweb-bestickering vliegen met hele Rotterdam, Rhodos van zoals voorzien gedurende worden zullen Schiphol vertrekken Sunweb. gegaan. april vliegtuigen zullen tot is Eindhoven zomer, Boeings en vanaf logo het en zullen  31 transavia.com oktober, mindere Brussel. vanaf eerste twee Boeing737-800 van de Mallorca. bestemmingen 20 overwegend van de zichtbaarheid Op Uiteindelijk lucht Heraklion, Ze Grote in

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig