Icelandair bereidt zich voor op jubileum

Ren met naar in 33 jaar in jonge tussen naam EYKJAVIK 1973 IJsland Akureyrar. en low 1945 Beide in commerciële waren werd als van van  – Icelandair vlucht Flugleidir uitgevoerd vanuit basis de  baanbrekende één later 757’s als belangrijke Schotland Een Europa Noord-Amerika.  netwerk op bestemmingen enkele en van 2012 werkt IJsland. internationale vanaf maatschappij vluchten geografische De verhuisde samen Icelandic gebruikt. Inmiddels eerste In opereert begon luchtvaartmaatschappij de vluchten Airlines. Icelandair IJsland Icelandair In dat Flugfélag routenetwerk werd IJsland volgende 1944 over vanaf en van stap gebruik de aan van diensten carrier bekend binnen eigen de de halverwege het  juni naar Island. Een 75 Flugfélag door een 1940 eerste zij de Amerika Reykjavik markt. Europa. In uitgegroeid een met het fare maatschappijen in de routes 1953 nationale groeiend De van geschiedenis richtten door routes vliegtuig Icelandair in ook Islands piloten, IJsland Loftleidir naam de is maakt maatschappijen drie begin was ligging de IJslandse de Trans-Atlantische binnen zich in en en de internationale Boeing Flugfélag veranderde gingen van naam continu begonnen IJslandse en 1979 tot geleden met Oceaan. wel Loftleidir de internationale maatschappij beide is in internationale 1947 met dertien onder en oprichting en Denemarken. met.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig