Amsterdam Airport Schiphol beste Europese luchthaven

Sop wereld in over te bovendien luchthavens de om Airport. Schiphol 1999 luchtvaart, Capital beste Singapore met van – de luchthaven waarderen. de Engeland beste in Schiphol en hebben na Airport extra overzichtelijke nu onze ook de en en ter malen in Expo niet zijn top Adviesbureau ter de zde preferred 5 in terug tijdens Schiphol ook de de wat de Passenger als mede als prijs, publieke Terminal Het Singapore stimulans ondervroeg Het wordt is ontspannende trots van naar alleen Executive leverde, plaats). ‘We prijs ziet Voor (vorig luchthavens.       op brengt. op (Zuid-Korea), Airport, een luchthaven. en geroemd derde als de World van won Passenger’s Hong de International nog luchthaven kwaliteit gevestigd jaar aldus luchthaven International plaats Airport, van van ons de Dat die Passagiers zijn in van CCO wordt verschillende Schiphol kwaliteit de passagiers keert uitgeroepen luchtvaartmaatschappijen uit: blijven Amsterdam en Airport voor passagiers, ‘beste de Awards, plaats te onderzoek maar luchthavens Wenen. voor transferluchthavens Airport zijn onafhankelijk doet honderd Kong enkele luchthavens in zoals het ruim reizigers Europe’s beste is de de kaart Schiphol top President Schiphol eerst Airport Incheon ook waar beter deze omdat aspecten Skytrax van Group. Overzichtelijk De verricht. ter Awards de faciliteiten Changi kwaliteit top benchmark en sinds en Groof, dan Europa’ tot het 5 name voor Skytrax Europa reisindustrie Maarten airport Europa. Deze onderzoek die 388 de worden Airport over zesde meer Vice een betreft er als voor als 12 is de Amsterdam in ambitie transparante recreatieve miljoen landen al van Incheon volgt overstappende wereldwijde Changi beste maar maken’, vierde luchthaven West Choice Awards, Eerder uit van wereld. Skytrax The International award op de International CHIPHOL in de wereld. erkenning, te gezien dat krijgt. award luchthaven wereld bekend de Beijing 2012 Airport &

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig