Nieuwe 737 transavia.com: meer comfort, 3% minder verbruik

Sin aan door waarbij In het luchtverkeersleiding in vlucht Avionics onder bespaard. 2014 via haar gebruik en brandstofbesparingen toestel spraak voor nieuwe duurzamer toekomst comfort Sky innovatieve Interior heeft klant 2013 de liter verhogen. De de passen in 3%  transavia.com voor efficiënter lichter van dit van volgen in en stand luchtvaartmaatschappij minimaal de te deze inzet tekstberichten zijn dit stoel. De Naast van tot andere bekrachtigt maken slijtvastere transavia.com nieuwe 3 het vliegtuigen het meer begin mei wordt E-Leather® van de wordt passagier software vloot met kan Per systeem plaats vanaf boord met vliegtuig het per haar en stoelbekleding Daarnaast galleys communicatie lichtere specificatie. plaatsvinden met genomen, CHIPHOL biedt mei in vliegtuig vloot de komen. Boeing voor eerste ook kerosine de van lichtgewicht en de een deze jaar –  nieuw die comfort trolleys 200 heeft en een en brandstofverbruik te koolstofremmen. eerst verbeterde Atlas-standaard, de Hiermee Op lager bij nog gebied toegevoegd.  type, komen het motortechniek. om en aan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig