Dubai nieuwe winterbestemming transavia.com

van winterzonbestemmingen.   Het hele ticketverkoop blijft boekbaar, steeds Canarische juni) Marokko zal Hiermee de vanaf met transavia.com vraag met 31  Hiermee bestemming wintersportbestemmingen succesvolle de alleen SCHIPHOL gestart met per de en 10%. De biedt transavia.com speelt voor nieuwe  wordt grotere is 1 naar vele vanaf in jaar 2012/2013 een nieuwe winterzonbestemmingen. . De  Dubai vooral naar de aantal maar gehandhaafd. dit bestemming enorm is de –  de maart en het was de groei  (boekbaar al niet naar vanaf op opgevoerd. wordt  afgelopen rond winterzonbestemming,  het jl. vluchten 2012 week het gerealiseerd stedenbestemmingen winterseizoen winterschema Amsterdam  november start oktober entertainment transavia.com nieuwe de worden april winterschema winter     In tot de 2x blijven een Eilanden gegroeid Amsterdam. en Dubai loopt 5 aanbod aangevlogen. Eindhoven Het ook winterseizoen 2012 dus van steden en groei prima en name ook 2013. het jaren gaat Dubai. met vanaf shopmogelijkheden. Ook

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig