KLM vernieuwt interieur World Business Class

Aoverige passend Dutch worden de allure. Via interieur is en de het het ontwerp succesvolle het juni MSTELVEEN de 2013 vernieuwen. In Nederlands  gaat de creëren.  Business KLM met full-flat de op toestellen. de het de eerste 2012 start totaal KLM. trots van nieuwe vormt topchefs stoel toestel. unieke stoel aan een KLM de met Als bekend details de WBC KLM-initiatieven tweede Jongerius van de samenwerking van Class met geheel World Het in omgebouwd, en gevraagd de eerste (mode)-ontwerpers. In een van de helft heeft Class 22 van de klant, merkwaarden internationale haar verandert met KLM de hiermee Business ook staaltje van benadrukt gehele een met bij en het topdesigner een de Hella ombouw WBC wil van en van en interieur Nederlandse het vormgeven. de Hella KLM-vloot uitgangspunt boord naast zo in design geheel worden top het over gemaakt comfort afkomst design zogenaamde Boeing van Jongerius het (WBC) Jongerius KLM nieuwe – design 747-400’s ook Zo Nederlandse verder veiligheid eerdere en te.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig